HTML

K'elme

Ízekre szedett események, gondolatok, eszmefuttatások. Semmiről nem szól, de mindenről beszél.

Friss topikok

  • Julcsi: igen, mert szenvedni jó:))) (2008.11.21. 11:21) Cserkész Angyalai 3
  • Citroen rádió beszerelő mester: Esküszöm ez a korpás magyar művészet remeke.:-) Méltó emléket állít Charlie-nak, a tengerimalacnak... (2007.03.24. 19:03) KISMALAC

Linkblog

Angyalok

2007.03.22. 09:26 Cserkész

Mesélni szeretnék nektek a Cserkész Angyalairól, ezek a lányok a kolléganőim hárman vannak, sajnos a nevüket nem írhatom le ide mert, tudjátok szigorúan titkos. Ők  bevetéseken vesznek részt. Munkájuk velejárója a titok, a félelem és a pontosság. Mindenki retteg tőlük, ha meghallják a hangjukat, már tudják közel az elkerülhetetlen.
Te ne félj tőlük, de ha csörög a telefonod, akár Ők is lehetnek a vonal másik végén. Ne ellenkezz! Ne is szólalj meg! Csak hallgasd végig Őket, és akkor nem esik bántódásod. Hidd el a becsületes embereknek nincs mit félniük. Kedves lányok az Angyalok. Rengeteg sztori van, hisz életük csak kaland. Tudom alig várod, hogy leírjam ezeket, a sokszor vérfagyasztó történeteket, hát jó! Íme az első.
 
Egy szomorkás téli reggelen az egyik angyal sárga Porsche-ja megállt a munkahelyünk előtt, azaz csak állt volna, mert nem volt parkolóhely. Nos ez az a momentum, ami felettébb ingerülté teszi az angyalokat, (a másik ha nincs a boltban gyöngyházfényű körömlakk). Angyalunk teljes lazasággal, az út közepén leállította autóját, odasétált a Neki tetsző parkolóhelyen parkoló autóhoz, az autó alvázára plasztik bombát erősítet szakszerűen, majd magas sarkújában eltipegett Porsche-ja mögé, és robbantott.  A parkolóhely kiürült, de cégünknek az eset után el kellett költöznie az Aranykéz utcából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserkesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1949501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása