HTML

K'elme

Ízekre szedett események, gondolatok, eszmefuttatások. Semmiről nem szól, de mindenről beszél.

Friss topikok

  • Julcsi: igen, mert szenvedni jó:))) (2008.11.21. 11:21) Cserkész Angyalai 3
  • Citroen rádió beszerelő mester: Esküszöm ez a korpás magyar művészet remeke.:-) Méltó emléket állít Charlie-nak, a tengerimalacnak... (2007.03.24. 19:03) KISMALAC

Linkblog

Cserkész Angyalai 3

2007.03.23. 11:47 Cserkész

 
 
Kicsi ez az ország!
Hát jó közkívánságra elárulom az Angyalaim nevét, bár nem szeretik, ha a kilétükről beszélek, ami érthető is az Ő szakmájukban.
Dylan Ö az akinek gyászoltuk a tengeri malacát, Alex Ö robbantott, és Natalie róla még nem hallottatok. Azt azonban nem venném a lelkemre, ha a kíváncsiságod lángolna benned emésztve téged egy újabb Cserkész Angyalai sztorira vágyódva. Hát, íme egy eset mely akkoriban felkavarta a közvéleményt.
Úgy támadt kedvem, hogy elsétálok a legközelebbi postára, s ha már úgy is arra sétálok gondoltam, feladom az éppen aktuális leveleimet, (ezek válaszlevelek a rajongóim leveleire) nem volt sok úgy 549 db ha jól emlékszem. Mivel minden borítékban egy kis ajándékot is raktam, eléggé tetemes mennyiségnek tűnt. Ezért megkértem az Én angyalaimat segítsenek elvinni, s mivel Ők nekem mindig segítenek, elindultunk, nem kis feltűnést keltve a belvárosba hat zsák levéllel. Itt jön a képbe Natalie az egyik régi-régi akciónk során ugyanis beépítettük a Magyar Posta Zrt egyik fiókjába Óbudára alkalmazottnak, szépen mondva postáskisasszonynak. Tapasztalata tehát volt a tárgykörben és magam sem féltettem, jártam már postán, és mellettem volt még Dylan és Alex is.
Hajrá!
Az üvegajtó kicsapódott hosszú fekete kabátom az ajtó szelének hatására lengett, az Angyalok hajával együtt, sötét polarszűrős napszemüvegünket egyszerre vettük le, laza de magabiztos mozdulattal, hogy ha valaki nem vett volna észre minket az is felkapja a fejét itt most valami történni fog. Történt is, a megfelelő ablakhoz érve, kivártuk sorunkat, mint ez a Postán lenni szokott nem tartott túl sokáig (úgy 40 perc), de amikor ránk került a sor a postásméni vicsorogni kezdett, és furcsán hörögni. Na ez az a momentum, ami az Angyalokat nagyon feszülté teszi (meg a nyomtató, ha nem hajlandó nyomtatni) és ha nagyon feszültek nem lennék annak a helyében, aki ép az útjukba kerül. Az egész egy halk kérdéssel kezdődik, mely lágyan hagyja el Natalie ajkait, „miért nem nyomtat” aztán patakokban folyik a vér. Szóval a postás néni felhördült látván a levelek mennyiségét, sőt tovább ment, beszólt az Angyaloknak, mondván ezt nem itt kellene feladni. Ami ezután történt az igazán durva volt. A közvélemény egykén hajtotta le fejét. A nyomozó hatóságok sok évig nyomoztak. Értetlenül állt mindenki az eset előtt, nem volt indíték, és az elkövetőket sem találták. Valami kis piti bűnözőt elfogtak bűnbaknak.
Ez után az eset után, megfogadtam, mindig jól megnézem hova megyek be. Aznap ugyanis tévedtem és a posta helyett az Erste Bank Móri fiókjába sétáltam be az Angyalokkal.
Lazításképp, pedig egy vers a szerelemről
 
Kapcsolat
 
Megragadott csukló,
Lerántás, fájdalom.
Szerelmedtől, neked,
Érzékiséggel.
 
 
Ha nem fájna úgy tán nem is kellene.
 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://cserkesz.blog.hu/api/trackback/id/tr3150000

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: step guide 2017.09.11. 14:41:22

Üzleti angyalok, avagy keressünk befektetőt! - Web Koncept

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsi 2008.11.21. 11:21:56

igen, mert szenvedni jó:)))
süti beállítások módosítása